Att spela på odds

Att spela på odds och sport kanske inget som man enkelt blir väldigt rik på men det kan säker ge dig en extra inkomst. Det behöves både erfarenhet och en gnutta tur för att eventuellt få ihop de där riktigt stora vinstsummorna. Alla börjar vi någonstans och om du ger dig tid så får du erfarenhet och det gäller att man lär sig hur det fungerar.bet-odds

Spelkassa

Börja med att bygga upp din spelkassa så att du har något att spela för, den behöver inte vara allt för stor i början men det bör finnas kapital så att du kan ha råd att förlora. Spelbolag finns det gott om på nätet och att välja vilket som ger dig bäst odds på till exempel fotboll så kollar du upp sajten 1X2.se som enkelt ger dig de bästa oddsen. Välj ett spelbolag som du känner förtroende för och kolla bland annat vilka insättning och uttagsregler som gäller.

Spelbudget

Skapa en spelbudget där du bestämmer i förväg hur mycket du ska spela för varje månad och håll dig till den budgeten. Se till så att du inte spelar bort halva din spelkassa det första du gör utan sätter gränser på hur mycket du ska spela för varje gång. Det gäller ju att bygga på sin spelkassa och inte tömma den. Varje månad så går du igenom din spelbudget för att se hur det har gått, detta är bra för att du ska kunna spel under en längre period och få mer erfarenhet och bygga på din spelkassa.